LIQUID ART SRL
Str. Mihail Moxa nr. 20, sector 1
Telefon: 0761.10.42.88
afla mai multe informatii de contact
Acest site este in reconstructie. Ne cerem scuze pentru posibilele informatii lipsa.

Modele de pompe

Exista diferite tipuri de pompe de caldura. Exista pompe de caldura care pot fi cuplate la un sistem existent de incalzire cat si sisteme complete pe baza de pompe de caldura care se compun din pompa propriu-zisa, preparator de apa calda, rezistenta electrica inglobate compact in aceeasi unitate. Toate pompele de caldura Thermia pentru stanca, sol, lac sau panza freatica sunt actionate de un compresor tip scroll, foarte efectiv si silentios, special dezvolatat pentru pompe de caldura de Thermia impreuna cu producatorul Copeland, lider mondial in domeniu.

Pompele Thermia se fabrica ca standard in modele cu alimentare electrica trifazica (380 V), dar exista si modele cu alimentare electrica monofazica (230 V), de ex modelul Thermia Duo ES.

Sistem complet de incalzire/apa calda/climatizare

Recomandarea noastra este ca in caz de construire de imobile noi cat si la inlocuirea totala a solutiei de incalzire existente sa se instaleze solutii complete Thermia constand din:

  • pompa de caldura si componente auxiliare
  • preparator de apa calda
  • rezistenta electrica (completeaza necesarul de caldura la temperaturi foarte scazute)
  • modul pentru racire (atunci cand se opteaza si pentru climatizare),

    toate aceste componente de calitate fiind testate impreuna de Thermia, existand astfel garantia calitatii si fiabilitatii unei solutii complete.

Pompe de caldura cuplate la sisteme de incalzire existente

Exista modele de pompe Thermia care se pot instala (cupla) impreuna cu solutia de incalzire existenta, de exemplu centrala termica si preparator de apa existente sau care se pot cupla cu un preparator de apa calda separat si/sau o centrala electrica de alta fabricatie.

Informatii detaliate despre modelele de pompe de caldura Thermia gasiti pe paginile urmatoare. 

Produse auxiliare Thermia:
Oferim o serie de produse auxiliare necesare in realizarea solutiei de incalzire/apa calda/climatizare: preparatoare de apa calda 300-1000 l; schimbatoare de caldura pentru panza freatica, filtre; pompe de circulatie; modul de racire, etc..

Pompa de caldura adecvata pentru casa dvs va va fi recomandata de distribuitorul nostru ales de dvs, dupa o dimensionare corecta conform datelor specifice casei dvs.

Pexgol Pexgol Trebema Aqua 2000 Thermia IQ Net ISO 9001 ISO 14001