LIQUID ART SRL
Str. Mihail Moxa nr. 20, sector 1
Telefon: 0761.10.42.88
afla mai multe informatii de contact
Acest site este in reconstructie. Ne cerem scuze pentru posibilele informatii lipsa.

Climatizare

Principiul este simplu - pe timp de iarna pompa de caldura preia caldura din panza freatica si o reda casei dumneavoastra in timp ce in cursul verilor toride racoarea din panza freatica este redata casei dvs. Diferenta dintre sisteme este modul de distributie in casa.

Pentru dvs care aveti deja un sistem de radiatoare

Daca aveti un sistem de incalzire cu radiatoare puteti completa acest sistem cu convectoare care pe langa faptul ca pot fi folosite pentru incalzire (in combinatie cu radiatoarele), pot fi folosite, cuplate la modulul de racire, si pentru climatizarea incaperilor respective.

Pentru un necesar frigorific mai mare pompele de caldura Thermia trebuie dotate cu modul de racire si card electronic de automatizare si reglare, pompa de caldura asigurand livrarea de aer rece. In acest caz pompa de caldura functioneaza ca o masina frigorifica , sistemul de racire numindu-se racire activa.

Pentru racire, nu se foloseste sistemul de conducte al radiatoarelor ci se construieste un sistem de conducte separat izolate pentru a impiedica formarea de condens.

sistem de racire pasiva
Click pe imagine pentru a mari

Climatizarea prin sistemul de racire pasiva inseamna ca racoarea necesara este colectata din panza freatica si transmisa prin schimbatorul de caldura intermediar apei din sistemul inchis separat de racire (cuplat la convectoare). Apa din sistemul de racire este circulata cu pompa de circulatie a pompei de caldura, deci fara a porni celelalte componente ale pompei. Apa de racire circulata prin schimbatorul intermediar revine apoi in putul de refulare. Racirea pasiva este limitata de necesarul frigorific al imobilului respectiv, temperatura apei din panza freatica, temperaturi ridicate de afara timp indelungat.

Pentru informatii detaliate si analiza concreta a cazului dvs, contactati-ne.

Pexgol Pexgol Trebema Aqua 2000 Thermia IQ Net ISO 9001 ISO 14001