LIQUID ART SRL
Str. Mihail Moxa nr. 20, sector 1
Telefon: 0761.10.42.88
afla mai multe informatii de contact
Acest site este in reconstructie. Ne cerem scuze pentru posibilele informatii lipsa.

De ce pompa de caldura?

La aproximativ 5-30m sub casa dvs in panza freatica exista in permanenta energie solara inmagazinata care prin intermediul pompelor de caldura va poate asigura incalzirea/apa calda/climatizare si reduce considerabil cheltuielile energetice. Pompele de caldura Thermia preiau energia din surse de joasa energie intr-un mod foarte efectiv.

A instala o pompa de caldura este numai o investitie eficienta, dar si o investitie in siguranta, comfort si in ecologie. In prezent, in Suedia peste 490 000 de familii folosesc pompele de caldura pentru incalzire/apa calda si in noua din zece proprietari de case aleg pompa de caldura cand investesc in o solutie de incalzire/apa calda/climatizare sau inlocuiesc pe cea existenta.

Cel mai obisnuit sistem de colectare a energiei este de a fora in pamant si folosi apa din panza freatica, dar si solul, aerul si energia de pe fundul lacului sunt solutii de surse de energie

Thermia Diplomat TWS este cel mai nou model de pompe de caldura de serie. Cu un compresor tip scroll dezvoltat special pentru pompe de caldura si tehnica TWS (Tap Water Stratificator) se obtine un randament care era de neinchipuit cu numai cativa ani in urma.

Pompele de caldura Thermia pot livra in aceeasi masura aer rece, de fapt dezvoltarea pompelor bazandu-se pe tehnica folosita in masini frigorifice. Investitia pentru livrarea energiei frigorifice pentru climatizarea imobilului dvs este de trei pana la zece ori mai mica decat sistemele frigorifice obisnuite.

Pexgol Pexgol Trebema Aqua 2000 Thermia IQ Net ISO 9001 ISO 14001