LIQUID ART SRL
Str. Mihail Moxa nr. 20, sector 1
Telefon: 0761.10.42.88
afla mai multe informatii de contact
Acest site este in reconstructie. Ne cerem scuze pentru posibilele informatii lipsa.

Dizolvatori de calcar

Descarcati fisierul in PDF de mai jos pentru a consulta brosura generala a Dizolvaotoarelor Aqua:

Brosura generala Dizolvatoare Aqua (PDF)

Este binecunoscut faptul ca multe zone din tara au probleme cu depunerile de calcar existent in apa. Urme de calcar se pot vedea sub forma de pete albicioase pe faianta, pe pahare si pe robineti. Dar problemele create de calcar sunt mult mai mari. Calcarul existent in apa se depune pe conducte, pe rezistentele boilerelor electrice, masinilor de spalat rufe, masinilor de spalat vase, in calorifere, conductele aparatelor electrocasnice, centralelor termice, etc.

Datorita depunerilor de calcar efectul termic al centralelor termice si in calorifere scade, iar garniturile de cauciuc trebuie schimbate mult mai des. Incalzitul imobilelor ia mult mai mult timp, implicand un consum ridicat de energie si in consecinta costuri mult mai ridicate. Depunerile de calcar fac ca durata de viata a aparatele electrocasnice sa scada. Oprirea procesului de productie datorita colmatarii instalatiilor de apa duce la pierderi considerabile.

Dizolvatorele electronice de calcar Aqua impiedica depunerea calcarului din apa in instalatii si dizloca calcarul depus in conducte, folosind o metoda eficienta si ecologica.

Dizolvatoarele Aqua sunt caracterizate prin calitate, simplitate si siguranta in montare si exploatare, nu necesita substante consumabile fiind alternativa cea mai ecologica de combatere a efectelor depunerilor de calcar.

Dizolvatorele Aqua sunt concepute si patentate de Trebema AB. Compartimentul Trebema de dezvoltare & cercetare asigura continuitatea progresului tehnologic si in dezvoltarea dizolvatoarelor Aqua, Trebema fiind unul din liderii mondiali in domeniul acestor produse

Pexgol Pexgol Trebema Aqua 2000 Thermia IQ Net ISO 9001 ISO 14001