LIQUID ART SRL
Str. Mihail Moxa nr. 20, sector 1
Telefon: 0761.10.42.88
afla mai multe informatii de contact
Acest site este in reconstructie. Ne cerem scuze pentru posibilele informatii lipsa.

De ce incalzire in pardoseala?

 

Sistemul de incalzire in pardoseala PEXGOL – DANGULV poate fi instalat in orice tip de pardoseala, oferind confort termic excelent caselor dumneavoastra (in bucatarie, baie, hol, camere de zi, dormitoare), cladirilor publice (scoli, gradinite, sali de sport, camine de batrani, bazine de inot, banci, birouri, biserici, supermagazine, cluburi, restaurante, etc), cladirilor industriale (hale de depozitare, hale de productie), pana la constructii de drumuri si poduri, pentru topirea zapezii si a ghetii de pe suprafete deschise cum ar fi: zone de acces la garaje, trepte exterioare, terase deschise, parcari, piste de rulaj pe aeroporturi, piste de decolare si aterizare, poduri, terenuri de sport, stadioane, etc.

Sistemul de incalzire in pardoseala PEXGOL – DANGULV se poate utiliza atat pentru cladiri si imobile noi cat si pentru cele in stadiu de renovare, in acest ultim caz sistemul de incalzire in pardoseala putandu-se monta chiar peste pardoseala veche.

Sistemul de incalzire in pardoseala PEXGOL – DANGULV asigura confortul termic maxim printr-o distributie optima a temperaturii pe verticala, si posibilitatea de control si programare exacta a climatului interior. Folosit ca sursa totala de incalzire, sistemul de incalzire in pardoseala PEXGOL – DANGULV va asigura tot necesarul de caldura al spatiului de incalzit, in conditiile unei izolari corespunzatoare a peretilor exteriori, indiferent de numarul de etaje, de suprafata sau de marimea zonelor vitrate, atat pentru zone cu finisare rece (gresie/granit/marmura/sapa mochetata) cat si pentru zone cu finisare parchet(grosime de pana la 20 mm!!! si indiferent daca e parchet melaminat, bambus, stratificat sau masiv!!!), atuul forte fiind folosirea AUTOMATIZARII ADECVATE fiecarui proiect.

La sistemele de incalzire in pardoseala PEXGOL - DANGULV, prin asigurarea temperaturii uniforme pe intreaga suprafata a pardoselii se obtine un grad de confort net superior fata de sistemul clasic de incalzire cu radiatoare si totodata o economie in functionare de pana la 40% prin controlul temperaturii de la nivelul pardoselii si a celei de ambient cu ajutorul termostatelor inteligente - wireless. Prin sistemul de incalzire in pardoseala se obtin 24-25°C la baza podelei, 22°C grade la nivelul corpului si 20°C la nivelul tavanului; rezulta de aici nu doar un confort termic optim, ci si un consum de energie considerabil mai redus, comparativ cu sistemele clasice de incalzire cu radiatoare. 

NU ANTRENEAZA PARTICULELE DE PRAF DIN INCAPERE! Deoarece NU se produc curenti de aer ca in cazul clasic, cu radiatoare. De ce?! Fiindca Δt este egal la tur si retur, datorita automatizarii noastre dedicate ce functioneaza in parametri ce n-au niciun termen de comparatie cu orice alt sistem similar de incalzire in pardoseala.

Pexgol Pexgol Trebema Aqua 2000 Thermia IQ Net ISO 9001 ISO 14001