LIQUID ART SRL
Str. Mihail Moxa nr. 20, sector 1
Telefon: 0761.10.42.88
afla mai multe informatii de contact
Acest site este in reconstructie. Ne cerem scuze pentru posibilele informatii lipsa.

Concluzii incazire in pardoseala

In afara de sistemul “pipe-in-pipe” – fara corespondent in Romania (pretabil pentru instalatia sanitara si pentru instalatia termica, cu radiatoare), va oferim pentru incalzirea in pardoseala sistemul de control al automatizarii - wireless! – UNIC IN ROMANIA !!! Programabil manual sau prin telefon ori internet, individual, pentru fiecare incapere!
Inteligent, nu-i asa?!

AVERTISMENT: Teoria “Cat e halatu`…, cat e halatu`…? Dincolo era mai ieftin!” , va poate crea neplaceri viitoare foarte mari, si poate duce la compromiterea eficientei si mentenantei incalzirii in pardoseala si la aparitia frecventa a “micilor” probleme, care de fapt sunt de la mari pana la uriase. Astfel, se va crea mitul - eronat, fireste - ca incalzirea in pardoseala nu-i buna de nimic.
Realitatea este cu totul si cu totul alta, bineinteles.
Paradoxul este ca, mai devreme sau mai tarziu, in caz de avarii repetate, consum nejustificat de mare, functionare improprie a sistemului sau deteriorari ale finisarilor pardoselei, tot veti ajunge sa ne cunoasteti. 

 

Tubulaturile PEXGOL au o arie de aplicatii extrem de vasta (o simpla vizita pe www.pexgol.com va poate lamuri - sunt si filme de prezentare interesante!), si vi le recomandam cu caldura fie ca doriti un confort termic grozav printr-o incalzire in pardoseala perfecta, fie ca va doriti o instalatie termica clasica (cu radiatoare) sau o instalatie sanitara fara probleme.
Casa dumneavoastra poate nu merita asa ceva..., insa cu certitudine DUMNEAVOASTRA si FAMILIA DUMNEAVOASTRA meritati!

Cu stima,
Adrian Albu

Manager
LIQUID ART

 

Concurenta ne invidiaza

Pexgol Pexgol Trebema Aqua 2000 Thermia IQ Net ISO 9001 ISO 14001