LIQUID ART SRL
Str. Mihail Moxa nr. 20, sector 1
Telefon: 0761.10.42.88
afla mai multe informatii de contact
Acest site este in reconstructie. Ne cerem scuze pentru posibilele informatii lipsa.

Pipe in pipe

CE ESTE PEXGOL PIPE-IN-PIPE?

Sistemul PEXGOL “pipe-in-pipe” este o teava pex-c cu o zdravana protectie suplimentara a tubulaturii din sistem(pex-b gofrat), care va ofera si un avantaj net fata de orice alta teava folosita vreodata(cupru, otel, pexal, PP, PPR, s.a.), deoarece in caz de avarie a vreunui circuit(a se vedea filmul demonstrativ, realizat intamplator, dar inspirat:

player here

Nu este necesara decopertarea si deteriorarea peretilor sau a podelei pentru inlocuirea acesteia. Si nici nu necesita mansonare suplimentara. Grozav, nu-i asa?!
De asemenea, cu acest sistem, debitul de apa si presiunea nu vor fi afectate in cazul in care sunt deschise mai multe robinete, simultan, in imobil.
 

Sistemul PEXGOL pipe-in-pipe este ideal pentru instalatiile sanitare si pentru instalatiile termice clasice (cu radiatoare) deoarece acest tip de teava elimina distributia telescopica interioara in care alimentarea radiatoarelor se face prin tevi montate aparent, inseriate. Montajul sistemului PEXGOL “pipe-in-pipe” se face in legaturi paralele, radial, sub sapa.

Gradul de aparitie a avariilor pentru acest caz nu exista nici macar de unul la un milion de metri, iar in caz de avarie accidentala (prin perforarea sau taierea accidentala a tubulaturii de catre vreun “destept”) timpul de remediere nu are voie sa depaseasca 30 minute. Si nici nu depaseste. Niciodata.
Demn de subliniat iar, faptul ca in caz de avarii la tubulatura, NU se deterioreaza peretii sau podeaua prin interventii mecanice, ca in alte cazuri de utilizare a altor genuri de tevi si tubulaturi.

Sistemul PEXGOL “pipe-in-pipe” reprezinta clasa net superioara a tuturor tevilor si tubulaturilor posibile, fie ca sunt din polipropilena, teava neagra, cupru, pexal, s.a.m.d. Un fel de upgrade masiv la tot ce ati intalnit vreodata pana acum. Practic, se detaseaza evident, atat din punctul de vedere al calitatii si al fiabilitatii, cit si al pretului pe un proiect, prin lipsa teurilor de legatura, a coturilor, a tuturor pieselor de imbinare colaterala, la care se adauga si costurile de montaj substantial reduse datorita timpului scurt de punere in opera, cat si a absentei materialelor de tipul: acetilena, oxigen, pasta adeziva, trusa de lipire si imbinare s.a. Insa, totusi, sistemului “pipe-in-pipe” pe care vi-l propunem, vi-l oferim si vi-l recomandam, parca totusi ii lipseste ceva… Un cutter si o trusa de chei. Atat.

Caraghios de simplu, nu?!

 

Pexgol Pexgol Trebema Aqua 2000 Thermia IQ Net ISO 9001 ISO 14001