LIQUID ART SRL
Str. Mihail Moxa nr. 20, sector 1
Telefon: 0761.10.42.88
afla mai multe informatii de contact
Acest site este in reconstructie. Ne cerem scuze pentru posibilele informatii lipsa.

Liquid Art

Avand o mobilitate mare cu desfasurare nationala si un foarte dezvoltat simt practic, cu promptitudine si profesionalism adaptam serviciile noastre cerintelor fiecarui proiect, desavarsind prin calitate, fiabilitate si mentenanta pana si cele mai exigente gusturi, de la cele mai simple proiecte si pana la cele mai sofisticate si de anvergura. Astfel incat, suntem siguri ca gasim solutia optima pentru cazul specific proiectului Dumneavoastra si cu siguranta ne putem angaja in demararea si finalizarea acestuia in conditii excelente.

Dincolo de inalta tehnologie a echipamentelor si sistemelor noastre, LIQUID ART este mai ales un specialist in servicii profesionale de proiectare, consultanta, logistica/service, iar solutiile tehnice, serviciile, sistemele si echipamentele furnizate de noi ne permit sa va garantam obtinerea nivelulului de performanta, siguranta si confort pe care le doriti si catre care accedeti, fara niciun compromis si fara niciun rabat de la calitate, iar functionarea optima, eficienta, economia de energie, alaturi de durata foarte lunga de viata a sistemelor si echipamentelor noastre, sunt repere pe care le luam de fiecare data in consideratie cand va propunem abordarea, planificarea si derularea proiectului Dumneavoastra, alegand solutia cea mai eficienta si sistemele dedicate specifice proiectului vizat, venind totodata intru sustinerea calitatilor mai sus mentionate, cu cea mai mare garantie din Romania pentru toate serviciile si produsele noastre.

Programe performante de calcul, planificare si proiectare, precum si aptitudinile specialistilor nostri va vor oferi intotdeauna solutia corecta pentru un maximum de eficienta si confort, totodata adaptandu-ne criteriilor exigentelor Dumneavoastra, satisfacandu-va intru totul doleantele privind toate aceste aspecte mentionate in aceasta sectiune, insa mentinandu-ne valorile, verticalitatea si strictele criterii ale obiectivului nostru, fara sa facem rabat de la calitate, ba dimpotriva, recomandandu-va doar servicii, sisteme si echipamente de elita mondiala. Toate sub girul puternicilor parteneri externi si ai LIQUID ART.

Toate aceste criterii de mai sus ne conduc cu certitudine catre atingerea obiectivului LIQUID ART. Fiindca ne permitem sa punem la dispozitia beneficiarilor nostri inalta calitate, eficienta, promptitudine, performanta, economie de energie, confort, durata indelungata de functionare, siguranta. Si mai ales respect. Da, da, Respect! Fiindca daca ne respectam pe sine, va respectam totodata si pe Dumneavoastra. Cu certitudine!

Va invitam sa vizitati si celelalte sectiuni LIQUID ART si sa vedeti in detaliu cine suntem, care sunt produsele si serviciile pe care le oferim, ce proiecte am realizat si care sunt clientii si partenerii nostri. Speram ca veti avea o vizita placuta si informatii de calitate.

Cu stima,

Adrian Albu
Manager
LIQUID ART

Pexgol Pexgol Trebema Aqua 2000 Thermia IQ Net ISO 9001 ISO 14001